Menukaart

Voorgerechten

Salades

Pasta

Lunch Verkrijgbaar tot 17h

Hoofdgerechten

Vlees

Bij de gerechten kunt u een keuze maken uit: verse frietjes, kroketten of puree.

  • Handgesneden steak tartaar €26.00

    Onze steak tartaar is bereid met olijfolie, peper en zout.

  • Chateaubriand “Belgisch wit-blauw" €27.50

    Met gemengd slaatje, verse frietjes of kroketten. Keuze uit: Peperroomsaus, Champignonroom(supplement 3.00€) of Béarnaisesaus (supplement 3,50€)

  • Steak "Holstein" €26.00

    Met gemengd slaatje, verse frietjes of kroketjes. Supplement: peperroom, champignonroom (3.00€) of Béarnaisesaus (3,50€)

  • Tagliata di Manzo van chateaubriand “Belgisch wit-blauw” €27.50

    Met rucola, zongedroogde tomaatjes, Aceto Balsamico en verse frietjes

  • Paardenfilet Pur (225gr) €29.00

    Met witloofslaatje, verse frietjes of kroketten. Keuze uit: Peperroomsaus, Champignonroom (supplement3.00€) of Béarnaisesaus (supplement 3,50€)

  • Vlaamse stoverij van varkenswangetjes €24.00

    Met “Piedboeuf” en seizoensgroenten

  • Bourgondische gehaktballen €20.00

    Met selder en tomatensaus

  • Waterzooi van hoevekip €22.00

    Met fijne groenten en kasteelaardappelen

Vis

Bij de gerechten kunt u een keuze maken uit: verse frietjes, kroketten of puree.

  • Vol au vent van zalm €24.50

    Met venkel

  • Vispannetje €26.50

    Met fijne groenten, witte wijnsaus en puree

  • Scampi Thai curry €27.00

    Met paprika, chili, koriander,curry en kokosmelk

  • Gebakken sliptongetjes "Meunière" €28.90

Desserten

Snacks

U kan deze gerechten dagelijks tot 17h bestellen.

  • Calamares €8.50

    Gefrituurde inktvisringen met huisgemaakt looksausje

  • Kibbelingen €9.50

    Met huisgemaakte tartaar

  • Bourgondische Bitterballen €8.50

    6 stuks

  • Bordje Manchego en Italiaanse ham €10.50
  • Plankje kaas en salamiblokjes €8.00

 

 

Elke middag vanaf 12h lunchmenu

met soep, hoofdgerecht, koffie of thee aan 20,50€