Menukaart

Voorgerechten

  • Tomatenroomsoep € 6.50

    Met hoevebrood

  • Dagsoep € 6.50

    Met hoevebrood

  • Verse kroketjes van grijze garnalen en bisque, met citroen en peterselie € 17.50

    2 stuks

  • Duetje van kaas- en garnaalkroket € 16.50

    2 stuks - Met een fris slaatje

  • Carpaccio "Classico" € 17.50

    Met rucola, Parmezaanse kaas, extra vierge olijfolie en Aceto Balsamico

  • Trio van wildpaté € 14.00

    Met huisgemaakte uienconfituur en briochebrood

  • Wildbouillon € 17.00

    Van boschampignons, raviolini met boschampignons en truffel

  • Scampi met tomatencrème en verse kruiden € 16.50

    5 stuks

  • Scampi in lookroom en verse kruiden € 16.50

    5 stuks

  • Scampi Thai curry met appel € 16.50

    5 stuks

  • Tagliatelle (Vegetarisch) € 12.50

    Tomaat-Mascarpone saus

  • Salade met eendenborst € 15.00

    Gerookte wilde eendenborst, granaatappel en passievruchtvinaigrette

  • Verse kaaskroketten met verschillende kaassoorten € 14.50

    2 stuks

  • Fazantkroketten € 17.00

    met airelles, wintersalade (2 stuks)

Salades

  • Salade geitenkaas €18.50

    Met honing-basilicumdressing, geroosterde pompoen, walnoten

  • Salade thai beef € 22.50

    Met holsinsaus

  • Caesar salade € 18.50

Burgers

  • Le Vieux Burger: American Angus Beef € 20.50

    American Angus Beef met Cheddar, bacon, frietjes

  • Wildburger € 22.00

    Met veenbessen en uienconfituur, frietjes

Pasta

  • Pasta All'Arrabiata √ €15.00

    Met pikante tomatensaus en kerstomaatjes

  • Spaghetti Bolognaise €15.50
  • Stoofpotje van groenten €15.50

    Met couscous

  • Lasagne Zalm €16.00

    Met gerookte zalm

  • Vegetarische lasagne √ €15.00

    Met tomatensaus, aubergine, courgette en paprika

Hoofdgerechten

Vlees

Bij de gerechten kunt u een keuze maken uit: verse frietjes, kroketten of puree.

  • Handgesneden steak tartaar "Angus Beef" € 22.50

    Onze steak tartaar is bereid met olijfolie, peper en zout.

  • Chateaubriand “Belgisch wit-blauw" € 27.50

    Met gemengd slaatje, verse frietjes of kroketten. Keuze uit: Peperroomsaus, Champignonroom (supplement 2,50€) Béarnaisesaus (supplement 3,00€)

  • Steak "Holstein" € 25.00

    Met gemengd slaatje, verse frietjes of kroketjes. Supplement: peperroom of champignonroom (2,50€) Béarnaisesaus (3,00€)

  • Tagliata di Manzo van chateaubriand “Belgisch wit-blauw” € 27.50

    Met rucola, zongedroogde tomaatjes, Aceto Balsamico en verse frietjes

  • Paardenfilet Pur (225gr) € 28.95

    Met witloofslaatje, verse frietjes of kroketten. Keuze uit: Peperroomsaus, Champignonroom (supplement 2,50€) of Béarnaisesaus (supplement 3,00€)

  • Vlaamse stoverij van varkenswangetjes € 24.00

    Met “Piedboeuf” en seizoensgroenten

  • Bouchée à la Reine € 20.00

    Met kip en verse balletjes

  • Bourgondische gehaktballen € 19.90

    Met selder en tomatensaus

  • Filet van hertekalf € 30.50

    Met crème van bloemkool, gekarameliseerde wortelen, wildjus en pommes fondant

Vis

Bij de gerechten kunt u een keuze maken uit: verse frietjes, kroketten of puree.

  • Scampi thai curry € 27.00

    9 stuks

  • Scampi met tomatencrème € 27.00

    9 stuks - Met verse Italiaanse kruiden

  • Scampi in lookroom € 27.00

    9 stuks - Met verse kruiden

  • Gebakken roodbaars € 24.50

    Met kruidencouscous

  • Sliptongen Meunière € 27.00

Desserten

  • Coupe Advocaat € 9.00

    3 bollen vanille ijs en slagroom

  • Dame Blanche € 9.00

    3 bollen vanille ijs met warme chocoladesaus en slagroom

  • Dame Noire € 9.00

    3 bollen chocoladeijs met warme chocoladesaus en slagroom

  • Crème Brûlée Vieux Depot € 9.00
  • Café Liègeois € 9.00

    Café Glacé met 3 bollen mokka ijs, espresso koffie en slagroom

  • Moelleux van chocolade € 11.50

    Met Baileys en mokka-ijs

  • Duo van chocolademousse € 8.00

    Wit/donker

  • Poire Belle Hélène € 9.50

    Met warme chocoladesaus, gepocheerde peer en vanille ijs

Snacks

U kan deze gerechten dagelijks tot 18h bestellen.

  • “Talloor Vieux Dépot” vlees € 19.50

    Keuze van de chef

  • “Talloor Vieux Dépot” vis € 22.00

    Keuze van de chef

  • Calamares € 8.50

    Gefrituurde inktvisringen met huisgemaakt looksausje

  • Kibbelingen € 8.50

    Met huisgemaakte tartaar

  • Bourgondische Bitterballen € 8.50

    6 stuks